HT-K LIGA Forum Index  
 FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
 Hlasovanie 11. sezona View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Poll :: Ktora osobnost vstupi do Siene Slavy po skonceni 11. sezony?

sirimmot
60%
 60%  [ 23 ]
Cipino
34%
 34%  [ 13 ]
Michael9R
5%
 5%  [ 2 ]
Total Votes : 38


Author Message
Michael9R
Predseda HT-K Rady
Predseda HT-K Rady


Joined: 25 Jan 2007
Posts: 1526
Location: Bratislava

PostPosted: Wed Jun 18, 2008, 7:26:55 Reply with quoteBack to top

Sezona sa opat blizi k svojmu koncu a opat raz sa hlasuje. Hlasovanie sa automaticky /lockom tohto topicu ukonci po skonceni posledneho tohto sezonneho zapasu. Pokial by sa premeskala tato doba tak sa hlasovanie ukonci v Nedelu o 22:30. Osud hlasovania je vo vasich rukach.


sirimmot

"Tak a finale sa skoncilo, zial zazrak sa nekonal, pojali sme to dost utocne ale miestami som nemal pocit ze hrame s finnmi ale s normalnym teamom:-( som z toho smutny ale zaroven sa tesim ze sme uhrali fantasticke 2. miesto a to vravi za vsetko:-) "

- Zastaval post predsedu ligovej rady v 6. sezone

- Byvaly kormidelnik Slovenskej reprezentacie. S timom sa na II WC dostal senzacne az do finale, a napokon obsadil rekordne 2. miesto. Hlavne semifinalova senzacia v podobe vyhry nad superfavoritom z Estonska, je doteraz povazovana za najvacsiu udalost historie Slovenskej reprezentacie. Odvtedy Trofej pre najlepsieho trenera na turnaji nesie prave jeho meno.

- Byvaly kormidelnik Slovenskej reprezentacie. S timom dosiahol rekordne 2. miesto na majstrovstvach a doteraz trofej za najlepsieho trenera na turnaji nesie jeho meno.

- Je zosobnenim loajality ked uz od 1. sezony viedol tim HT RedFox Slovakia a vydrzal pri kormidle neuveritelnych 9 sezon (naposledy ako Borci z RedFox). Je priam neuveritelne, ako dlho vydrzal s tymto timom. 11. sezon je uctyhodna doba.

- Je najlepsim strelcom v ligovj historii a tiez druhym najlepsie bodujucim hracom ligy. Spolu bodoval 813 krat z toho 498 bolo golovych zapisov a 315 asistencii. Hracom zapasu sa stal 54 krat co predstavuje o dost viac ako zakladna cast dvoch sezon.

- Uspechy jeho timu boli v zakladnej casti 2. sezony 1. miesto a 2 krat druhe miesto a druhe miesto v 6. a 7. sezone. V Play-off korunovali timovu uspech Titul ziskali v 2. sezone a 2. miesto v celkovom poradi v 1.a 4. sezone. Z novsej historie je zaznamenany obrovsky vykonnostny vzostup ked v 11. sezone zvitazili v Zakladnej casti a aj v Pohari aj v Play-Off to dotiahli az do semifinale.


Cipino

-vynikajici utocnik a legenda v kozuchu pandy

-ligu zacal hrat ve druhe sezone za loosery, ve treti sezone byl spolu s misshem nejproduktivnejsi hrac PO a ziskal s Borci titul

-po ctvrte sezone prestoupil do Pandy, kde odehral jen jednu sezonu, pak s ligou skoncil, ale na soupisce Pandy zustava

-jednu dobu byl asistent v tymu Borci

-prvni cesky repre trener, organizoval dalsi 2 volby CZ trenera

-prvni cz/sk elite

-spolu s Robinem zalozil tym The Czech Republic, ktery dodneska existuje a obcas odehraje nejaky ten zapas

-ac je to skvely(a podle mnohych i nejlepsi) hrac, ktery kdy v HT-K lize hral, tak jeho jmeno novackum nic nerika, coz je zpusobeno ale jeho neaktivitou v lize a v repre.

-Cipino poprve bodoval v zapase 5. kola 2. sezony, kdy jeho Looseri porazili Sky-blues devils 8-1. Cipino si pripsal 3 goly a 1 asistenci, potom se jiz trefoval pravidelne.

-po 5 sezonach odehral soutezni zapas za Pandu, nastoupil v poharu proti RedFoxu a vstrelil jeden gol

-celkem nasbiral 144 bodu za 88 golu a 56 asistenci


Michael9R

Do ligoveho diania aktivne vstupil v 8. sezone, ked sa stal clenom HT-K Rady. V sezonach 9-11 nenasiel vo volbach premozitela a posobil ako predseda (9.,11. sezona) a ako clen Rady (10. sezona)

Ma najvacsiu zasluhu na konecnej podobe "Cennika trestov", ktory bude od 12. sezony postrachom vsetkych recidivistov. Okrem toho podal viacere navrhy v zaujme zlepsenia ligy, updatuje stats aj supisky a dohliada nad hladkym priebehom ligy i pohara.

Ako jeden z adminov fora sa aktivne zucastnuje na jeho sprave a moderovani.

Korene jeho hracskej kariery siahaju do 3. sezony, ked po prvykrat nastupil v drese Rychlej Roty. Prvy bod zaznemenal v suboji s Mystiq Predators v 3. kole. Sezonu ukoncil s bilanciou 2+8. V polovici 4. sezony prestupil do tymu Blue-blooded Daemons. Dres BBD obliekal az do konca 10. sezony, kedy sa konal velky comeback do Rychlej Roty. Jeho celkova bilancia v HT-K Lige je 8 golov a 64 asistencii. S timom BBD sa stal trojnasobnym vitazom ligy a dvojnasobnym vitazom pohara. V najcennejsom drese Slovenskej reprezentacie odohral niekolko zapasov.

_________________
Co nam kiekko odopiera
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no death; there is the Force.
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
Michael9R
Predseda HT-K Rady
Predseda HT-K Rady


Joined: 25 Jan 2007
Posts: 1526
Location: Bratislava

PostPosted: Sun Jun 22, 2008, 23:12:24 Reply with quoteBack to top

vzhladom na to, ze uz by malo finale koncit a chceme mat vysledky pred skoncenim finale tak koncim hlasovanie v ktorom s nadskokom vitazi sirimmot, gratulujeme aj tomuto hracovi k cestnemu titulu clen siene slavy za svoje ciny ktore sa nezmazatelne zapisali do HT-K Ligy

_________________
Co nam kiekko odopiera
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no death; there is the Force.
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: All times are GMT + 1 Hour
Web Hosting Directory


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com